RAKAS JOULUPUKKI

Terveiset taas täältä Espoosta. Joulu tulla jolkottelee ja hyvä, että vielä jolkottelee eikä ole kielletty rasistisena juhlana. Mukavaa myös, että liikut edelleen vapaalla jalalla tonttuinesi, etkä ole pidätettynä ja syytteessä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai syrjinnästä, koska tuot lahjoja vain meille kristityille.

Tänä vuonna onkin hyviä ja tarpeellisia lahjatoiveita kertynyt.

Voisit tuoda lähes meille kaikille suomalaisille Suomi-Vihapuhe-Suomi-sanakirjan, että opitaan kirjoittamaan ja puhumaan korrektia ja suvaitsevaa suomea kieli keskellä suuta. Osa kansalaisista hallitsee jo täydellisesti tämän uuskielen monimuotoisen ilmaisun kaikki elementit, joten heille sanakirja on tarpeeton ja he voivat jatkossakin käräytellä anonyymisti sanapoliisille meitä osaamattomia kielenkäyttäjiä virheistämme. Heille voit sanakirjan sijaan lahjoittaa rentouttavan lepoloma- ja kulttuurimatkan Saudi-Arabiaan. Jos rahaa lahjoihin on vähän, pelkkä menomatka riittää ja paluun voit antaa lahjaksi sitten seuraavana jouluna.

Rion olympiajoukkueelle ja hiihtohuipuillemme toivon lahjaksi italialaista huulirasvaa. Ilahdutat samalla myös kotikatsomoa, joka saa lahjaksi yhtä hyvän kisafiiliksen kuin kisajoukkueellamme olympiareissulla – ainakin vähäksi aikaa. Liitä pakettiin mukaan sertifikaatti, joka todistaa, että tuote on nimenomaan Korvatunturin Joulupukin tuoma lahja.

Tuo Fortumille venäläisen raejuuston resepti.

Tuo kaikkiin Suomen valtamedian toimituksiin ja tutkimuslaitoksiin peilit ja kirkkaat uudet kristallipallot. Entisistä ei näy enää mitään.

Keskeisten medioidemme toimituksille voit tilata kaikkien eurooppalaisten suurimpien lehtien vuosikerrat. Ne siellä varmasti hämmästyvät ja yllättyvät, mitä kaikkea maailmalla tapahtuukaan koko ajan.

Kokoomuksen puoluetoimistoon, kansanedustajille ja ministereille toivon muorin kutomia villaisia sormikkaita. Vasempaan käteen punainen sormikas, jossa lukee Vasen ja oikeaan käteen sininen, jossa lukee Oikea. Jospa he tällä tavalla vähitellen oppivat erottamaan oikean vasemmasta, kun tämä näkyy heillä koko ajan menevän sekaisin. Ensi vuonna voit sitten tuoda heille kirjallisuutta samasta aiheesta.

Opetushallituksen tekemistä päätöksistä ja kannanotoista huomaa, että sieltä puuttuu perustietoa biologiasta. Ovat varmaankin opiskelleet jotakin muuta ainetta tai tunnit jääneet käymättä koko peruskoulussa. Jos toisit heille kaikille Biologian oppikirjan 1. osan, jossa selkeästi ja kuvin kerrotaan ihmisen lisääntymisestä. Myös Setaan, Naisunioniin ja muihinkin vastaaviin järjestöihin kannattaa sama kirja lahjoittaa.

Muuten Petteri-poron kuonon punainen loiste ei riitä tänä vuonna valaisemaan kulkuasi, vaan kannattaa ajoissa asentaa rekeen transponderit ja pitää niitä päällä koko matkan ajan ja erityisesti Itämeren yllä. Saattaa muuten tapahtua ikäviä, reki mennä remonttiin ja lahjat jäädä jakamatta.

Kun liikut jalan aattoiltana, muista pitää kovaa ääntä ja soittaa kelloja. Punainen asusi saattaa pimeässä sotkeutua pellen pukuun ja joku voi kumauttaa sinua pesäpallomailalla tai muulla aseella päähän.

Lämmintä ja ahkeraa adventinaikaa sinne Korvatunturille!

Täällä jo odotetaan Sinun vierailuasi!

Eeva

3 vastausta artikkeliin ”RAKAS JOULUPUKKI

  1. Kiitos, piristi sunnuntaiaamupäivää. Aika hyvin sait parhaat lahjatoivomukset tiivistettyä.

  2. Siis saako tällaista vielä ihan oikeasti muka kirjoittaa?? Eikö edes SDP muka pysty puuttumaan tällaiseen lietsontaan? Niillä on sentään runsaasti yhteyksiä DDR:ään ja SAK:hon!