MAKE MONEY – BE HAPPY

Miten saan jatkuvan ja runsaan rahavirran tililleni tekemättä juuri mitään? Jossain paistaa aurinko ja on kesä, mutta matka sinne maksaa. Mistä rahat? Mietitkö sinäkin näitä, kun kevätsää on ankean sumuinen ja paperipinot työpöydälläsi kasvavat?

Minäpä kerron, miten temppu tehdään. Kerää kaveriporukka ja perusta yhdistys, jonka tarkoitus on joku yleinen hyvä eli jonkun ikävän asian vastustaminen tai jonkun hyvän asian kannattaminen. Ja sitten eikun avustusanomuksia tehtailemaan kaikille mahdollisille rahakkaille tahoille. Tämä on kaikkein työläin vaihe, mutta jos porukassa on joku mielikuvitusrikas sanaseppo, niin hän rustaa anomuksia hihnalta muutamassa hetkessä. Itsellesi voit muotoilla anomuksiin komealta kalskahtavan tittelin kuten toiminnanjohtaja, kehitysjohtaja, talousjohtaja tai hallintojohtaja.

Kymmeniätuhansia euroja voit netota vaikkapa yhdistyksellä, joka vastustaa kaikkea. Sen slogan voisi olla esimerkiksi Ei kaikelle! Yhdistys osallistuu – riittää, että yksi innokas yhdistyksen puolesta osallistuu –  ihan kaikkiin mielenosoituksiin ja tapahtumiin, jossa vastustetaan jotakin, ihan mitä hyvänsä tulee mieleen. Ei haittaa, vaikka vastustamiset menevät loogisesti ristiin eli tänä viikonloppuna vastustetaan autoilua ja seuraavana viikonloppuna vastustetaan pyöräilyä ja kävelyä. Pääasia, että vastustetaan. Vastustaminen on rankkaa puuhaa ja kokopäivätyötä. Rahaa palaa kokouksiin, joita pidetään ympäri Suomea ja matkusteluun miekkarista, näyttelystä ja tapahtumista toiseen. Selvitys avustuksen käyttämisestä jälkikäteen on jälleen sanasepon hommia.

Toinen varma rahasampo on kansanterveyden huoliyhdistys. Liikunnan lisääminen vähentää tunnetusti sairauksia ja kohentaa kuntoa ja kansanterveyttä, se on moneen kertaan todettu ja todistettu. Ja taas sanaseppo töihin anomusta pusaamaan. Itsesi ei tarvitse liikkua, kunhan olet joka hetki hyvin hyvin huolissasi sohvaperunoista ja jaat tätä huolta ympäriinsä somessa ja suullisesti. Yhdistyksen slogan voisi olla vaikkapa: Raha liikkuu – minä en!  Ja kun tulee aika raportoida toiminnasta, eikun sanaseppo taas hommiin.

Jos rahaa ei ala tippua riittäviä määriä, pyydä joku nimekäs poliitikko keulakuvaksi ja likettämään ideaasi. Aina löytyy joku, jonka saat vaalityöhön lupaamasi tuen hinnalla suostumaan hankkeesi edistäjäksi. Mitä nimekkäämpi taho, sitä suuremmat avustukset.

Jos haluat kunnolla vaurastua, voit perustaa monta yhdistystä ja lypsää niiden avulla avustuksia eri puolilta. Voihan sitä olla huolissaan yhtaikaa monestakin asiasta!

Paitsi julkisen tuen jakajat, myös yksityiset tahot kannattaa muistaa. Hyväntekeväisyys on nyt trendissä ja suunnilleen joka toisella vähänkin varakkaammalla omatunto kolkuttaa jostakin asiasta. Yksityisten tahojen huolia yhdistyksesi voi kantaa jonkin matkaa, jos hinnasta sovitaan.

Kas näin voit ratkoa rahahuolesi moniksi vuosiksi eteenpäin ja arkesi muuttuu jälleen aurinkoiseksi. Eikä raha lopu, jos yhteiskunnalta verotuotot pienenevät, otetaan velkaa ja tehdään hyvää.

Yksi vastaus artikkeliin ”MAKE MONEY – BE HAPPY

  1. Pitää ottaa huomioon se, että avustajat eivät anna omistaan vaan jos on yritys niin se on asiakkaiden rahaa ja jos on raha-automaatti yhdistys niin se on kansalta kerättyä rahaa tai jos tukijana on yhteiskunta, niin se on joko lainarahaa tai kansalta kerättyä rahaa ja kaikki tämä nostaa mm. tuotteiden hintoja.

    Se on sellainen inflaatioautomaatti jonka työväenliike on keksinyt.